1x Set 10x7 1art1 Creditcardhouders Cm en Verrassingssticker Titanfall Titan
Embed deze videoCm Titan Verrassingssticker Titanfall Creditcardhouders 1x Set en 1art1 10x7

Een lek in de glazen koepel van de nieuwe raadzaal zorgt voor beroering in Kontich. Twee jaar is er gewerkt aan de renovatie van het gemeentehuis, maar het project is nog niet officieel opgeleverd en er sijpelt al water binnen. De oppositie vindt het nieuwe gemeentehuis sowieso te duur, meer dan 7 miljoen euro. 

Nieuws
Een nieuw drama in het wielrennen. Stef Loos, een jonge renner van 19 jaar is gestorven nadat hij gisteren tijdens de koers werd aangereden door een bestelwagen. Een groep van 30 renners was zonder het te beseffen van het parcours geraakt. Mogelijk was een seingever in de fout gegaan. Twee andere renners raakten gewond. Eén van hen is Jonas Bresseleers uit Brasschaat. Hij reed op kop in de groep. Stef Loos reed net achter hem. Jonas raakte lichtgewond maar mentaal is hij uiteraard volledig van de kaart na wat er gebeurd is.
producten Top Luxe Lock Crossbody Box Nep Dames Voor Designer Vrouwelijke Aassddff Natuurlijke 30x17x23 Handtassen Authentieke hand Dames Oranje35x18x26cm Handtas Cm 1zaFwp
  • «
  • Meer nieuws